Boeken

Deze roman is gebaseerd op een enerverend en waargebeurd verhaal. Het is ontroerend, vlot en recht uit het hart geschreven.

Op de eerste verjaardag van Charlotte’s zoon vertrekt haar man met een paar vrienden per schip naar Duitsland. Daar komen ze helaas nooit aan. Het schip en de bemanning lijken van de aardbodem te zijn verdwenen. Zoektochten leveren niets op. Wat is er gebeurd? Piraterij, drugs, afrekening, wraak, zijn ze overvaren? Hoewel de achtergebleven vrouwen hetzelfde lot treft, zijn ze moeilijk in staat elkaar te ondersteunen. Ieder gaat op zijn manier om met de onzekerheid en het verdriet. Charlotte raakt verhard en beseft dat ze nooit meer dezelfde persoon zal zijn die ze ooit was. In haar strijd te overleven heeft ze niet gezien dat het geluk al die tijd bij haar was. Pas na jaren wordt er een stoffelijk overschot gevonden. Maar wie is het? Met deze vraag staan de drie weduwen aan het graf van één van hun mannen.

‘Prachtig verhaal! In één ruk uitgelezen, in tranen en nog nu nog niet bedaard.’ Harriët Stroet, actrice

‘In de ziel geraakt. Zo’n sterk geschreven verhaal is zeker filmwaardig.’ Miriam Slaats, artist

‘Respect in meerdere opzichten; voor je verhaal en je leven.’ Ineke Verkade, schrijfmaatje

Het boek is in zo'n lekkere, af en toe cynische en prettig relativerende toon geschreven! Ik heb het achter elkaar weggelezen!’ Jaap Jongbloed
Drie-weduwen-één-graf-Omslag